Selecteer een pagina
Tekstschrijver Renate van Klinken

Upgrade je online programma

Til je online programma naar een hoger niveau
zodat je nóg meer impact maakt!

Je hebt een online programma en dat loopt op zich best aardig. Het is met veel enthousiasme gemaakt en het bevalt je om niet alleen uurtje factuurtje te hoeven werken. Maar toch ben je niet helemaal tevreden. Je vindt het alleen lastig om het te verbeteren, want je ziet gewoon niet hoe je het anders moet doen. En hoe ga je de nieuwe kennis die je hebt opgedaan een plek geven in je programma zonder dat je echt álles overnieuw moet doen? Je vindt het maar lastig! 

Een online programma waar je trots op bent

Toen je jouw programma begon te ontwikkelen, was je razend enthousiast. Je deelde vanuit dat enthousiasme heel veel en dat hielp ook bij het verkopen van je programma. Inmiddels is dat enthousiasme een stuk minder, want je weet het gewoon niet zo goed. Is dit programma wel echt wat je wilt? En waarom maken maar zo weinig mensen je programma af? Je verlangt terug naar dat trotse gevoel dat je had toen je je programma nog aan het ontwikkelen was.

Herken jij je hierin?

 • Je hebt een online programma, maar je hebt het gevoel dat dit niet helemaal meer bij jou past.
 • Regelmatig vraag je je af of je programma niet beter kan stopzetten. Misschien is het wel beter om gewoon helemaal opnieuw te beginnen.
 • Maar weinig deelnemers maken je programma af en daar baal je van. Hoe komt dat toch? Het is toch juist super waardevol wat je deelt?
 • De twijfels over je programma zorgen ervoor dat je sales steeds stroever loopt. Het kost je moeite om echt enthousiast te zijn over je eigen programma.
 • Je hebt veel tijd geïnvesteerd in de ontwikkeling van je programma, maar het levert nog niet op wat je voor ogen had.
 • Je bent gegroeid als ondernemer en hebt veel nieuwe kennis opgedaan. Maar hoe geef je die kennis nu in plek in jouw programma? Je ziet door de bomen het bos niet
 • Je vindt het heel lastig om te beginnen met verbeteren. Het liefst ontvang je gewoon een kant-en-klaar plan waar je mee aan de slag kan.

Verlang jij hiernaar?

 • Je hebt een online programma draaien waarmee je echt impact maakt. Terwijl jij van het leven geniet, maken jouw klanten een transformatie door!
 • Je bent weer mega-trots op jouw online programma! Dit gevoel, dat is zó fijn!
 • Hierdoor lukt het je om vol enthousiasme jouw programma te verkopen. Je staat vierkant achter je programma, waardoor de sales als vanzelf gaat.
 • Je creëert topfans met jouw online programma. Hierdoor creëer je een sneeuwbaleffect: steeds meer klanten weten je te vinden!
 • Jouw programma is onderscheidend en past bij wie jij bent als ondernemer. De kennis die jij deelt is weer helemaal up-to-date!
 • Je wilt snel en effectief aan de slag met het verbeteren van je programma en weet precies wat je moet doen om jouw programma een upgrade te geven.
 • De deelnemers die klaar zijn met het programma staan te popelen om een nieuwe samenwerking met je aan te gaan. Op deze manier verdien je meer geld aan je bestaande klanten.

TROTS EN ZELFVERZEKERD OVER JOUW PROGRAMMA!

Na het volgen van het traject Upgrade je online programma heb jij helemaal helder hoe jij jouw online programma kan verbeteren. Je weet precies welke onderdelen goed zijn en wat je moet doen om de mindere onderdelen naar een hoger niveau te delen. We optimaliseren de klantreis, zodat meer deelnemers je programma tot een goed einde zullen brengen. En met mijn advies en actielijst weet je welke stappen jij moet zetten om jouw programma naar een fantastische 2.0-versie te brengen!

Dit is wat je kunt verwachten van Upgrade je online programma

Na een inventarisatie via e-mail geef jij mij toegang tot jouw online programma. Ik bekijk de volledige structuur en opbouw en neem alle modules en leermiddelen door. Vervolgens krijg je van mij een persoonlijk en op maat gemaakt upgrade plan met daarin een actielijst per module. Ga je voor de premium-variant? Dan bespreken we onderdelen van het upgrade plan in een upgradesessie van 1 uur via Zoom. In dat uur kunnen we concrete punten uit het plan bespreken, of kunnen we een onderdeel van jouw programma tot in detail samen uitwerken.

* voor een programma van maximaal 6 modules. Heeft jouw online programma meer modules? Dan betaal je per module extra €75,- euro bij.

Wat levert het je op?

Als wij samen aan het werk gaan, dan doe je jezelf een heel groot cadeau. Met mijn upgrade plan til jij jouw programma naar een veel hoger niveau!

Concreet levert deze upgrade jou het volgende op:

 • Een online programma dat inhoudelijk weer staat als een huis en waar je supertrots op bent!
 • Een programma waarin de klant centraal staat. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten een transformatie kunnen doormaken.
 • Mijn ongezouten, maar toch altijd opbouwende feedback. Je kan erop vertrouwen dat als ik ergens enthousiast over ben, het ook écht goed is.
 • Concrete handvaten om de minder goede onderdelen van jouw programma te verbeteren.
 • Na jouw upgrade voel jij je weer zelfverzekerd en trots over jouw programma. Dat gevoel helpt jou enorm bij het verkopen van je programma!
 • Je kan gebruik maken van mijn uitgebreide netwerk aan specialisten op het gebied van techniek en marketing.

 

“Toen Renate liet weten dat zij ook bestaande programma’s onder de loep neemt, twijfelde ik geen moment! Ik kan aan iedereen vragen wat ze van mijn online programma vinden, maar een expert kan hier zoveel meer over zeggen en dit ook goed onderbouwen. Ik zag het dan ook meteen als een optimalisatie van mijn aanbod.

Het upgrade plan en het gesprek dat ik met Renate had, bevestigden dat ik goed op weg was en zaten tegelijkertijd bomvol tips hoe ik mijn programma eenvoudiger, aantrekkelijker en doelgerichter kan maken. Ik raad daarom iedereen met een online programma aan om het door Renate te laten doornemen. Ze geeft hele goede tips en kan het ook goed verwoorden. Daarnaast is het contact en het werken met Renate prettig.”

Margreet Bronk

HSP Coach, HSP Academie

“Toen ik aan de slag ging met het maken van mijn online cursus kreeg ik  van een collega de tip om mijn cursus inhoudelijk te laten checken door Renate. Zij was erg te spreken over haar en ook ik werd enthousiast! Toen mijn cursus af was heb ik hem dus ook laten checken door Renate. Ik vond het heel fijn dat een leerdeskundige inhoudelijk keek naar wat ik gemaakt heb. Renate is superscherp en let op details die ik zelf over het hoofd zou zien. Door haar uitgebreide upgrade plan en gesprek is mijn cursus nog waardevoller geworden. Door Renates advies staan nu ook de laatste puntjes op de i!

Iedereen die iets maakt in de vorm van een cursus of online programma zou ik willen aanraden om het te laten checken door Renate, je eindproduct wordt er alleen maar waardevoller van!”

Mariëlle de Kloet

Weddingwriter, Weddingwriter Mariëlle

Over Renate

Vanaf mijn 22e ben ik altijd in loondienst geweest. Ik had leuke banen, minder leuke banen… Maar uiteindelijk liep ik altijd tegen hetzelfde obstakel aan. Ik wilde dingen anders en dat kon niet. Ook snapte ik nooit hoe een mens uit de voeten kon met slechts 25 vakantiedagen. Ik redde dat nooit!

Dat laatste probleem loste ik tijdelijk op door in het onderwijs te gaan werken. Met heel veel plezier heb ik les gegeven in het voortgezet onderwijs en het mbo. Daar ontdekte ik mijn superpower: ik ben steengoed in het creëren van leerproducten! Omdat ik daar in mijn werk te weinig mee kon doen, begon ik voor mezelf. 

Als specialist in online programma’s is het mijn missie om ondernemers te laten ervaren dat ondernemen ook op jouw voorwaarden kan. Dat er tijd over kan blijven voor je gezin, je passies of om te reizen. Een online programma is een prachtig middel om die vrijheid te bereiken. En dat kan allemaal zonder dat je hoeft in te leveren op de impact die je maakt!

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag? Misschien staat ie hier tussen!
Wanneer kunnen we beginnen?

Zodra jij hebt aangegeven met mij aan de slag te willen, ontvang je van mij een inventarisatievragenlijst en spreken we af wanneer ik begin met het upgrade plan. Op het afgesproken moment geef je mij toegang tot jouw online programma. Drie weken daarna ontvang je van mij het adviesrapport en vindt de Zoomcall plaats als je voor het premiumtraject hebt gekozen.

Wat is de investering voor dit traject?

De investering is slechts €397,- euro ex. btw voor het basistraject en €497,- voor het premiumtraject. Heeft jouw programma meer dan 6 modules? Dan betaal je per extra module €75,- bij.

Voor wie is dit traject geschikt?

Dit traject is geschikt voor ondernemers die al een online programma hebben. Je bent klaar om jouw programma een upgrade te geven, maar weet niet hoe je dit zelf aan moet pakken. Heb je nog geen programma? Ook dan kan ik je helpen, maar niet met dit traject. Kijk in dat geval op deze pagina.

Ik heb al wel een programma gemaakt, maar nog niet gelanceerd. Is dit traject dan ook geschikt voor mij?

Ook in dat geval kan ik je helpen met dit traject. Ik neem je volledige programma door en zorg dat jij met mijn upgrade plan en persoonlijke actielijst nog een flinke verbeterslag kan gaan maken voor de lancering!

Kunnen we kennismaken?

Ik vind het heel belangrijk om samen te werken met mensen waar ik een klik mee voel. Dus ja, ik maak graag eerst kennis met je! Je kunt zelf een afspraak in mijn agenda inplannen.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Ook in dat geval mag je een gesprek met me inplannen. Dan beantwoord ik je vraag direct! Je kunt me ook altijd een bericht sturen via het contactformulier.

Zullen we kennismaken?

Ben je na het lezen van deze pagina enthousiast en wil je samen aan de slag? Superleuk! Hieronder kun je aan de linkerkant direct een kennismakingsgesprek met me inplannen. Eerst even mailen? Gebruik dan het contactformulier aan de rechterkant.