Tekstschrijver Renate van Klinken

Creëer je online programma – livedag

Maak meer impact terwijl je zelf meer vrijheid ervaart met behulp van een fantastisch online programma!

Je bent al een tijdje aan het ondernemen en dat bevalt je meestal heel goed. Je hebt fijn contact met je klanten, je vindt het prettig om je eigen ding te kunnen doen. Maar toch knaagt er ergens iets. Want de stap naar het ondernemerschap, die nam je vooral omdat je meer vrijheid wilde. Zélf bepalen wanneer je werkte, en op welke plek. In de praktijk is dit maar lastig. Je agenda zit vaak overvol en door de vele klantafspraken die je hebt, voel je niet de ruimte om eens een middag in dat fijne koffietentje te gaan zitten werken. Je voelt aan alles dat je die vrijheid terug wil, maar daarvoor moet er wel echt wat veranderen in je bedrijf. 

In één dag het framework van jouw online programma!

Om je heen zie je de online programma’s van collega-ondernemers als paddenstoelen uit de grond schieten. Het triggert je. Aan de ene kant lijkt het je geweldig om een deel van je kennis in een online programma te gieten. Het zou je heel veel tijd schelen. Maar aan de andere kant heb je zelf meer dan eens een programma gevolgd waar je helemáál niet blij van werd.

Om ervoor te zorgen dat jouw wél staat als een huis, ben je van harte welkom om op dinsdag 15 februari, van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur aan jouw online programma te komen werken op een prachtige locatie in Den Bosch. Ik leid jou, en maximaal vijf andere ondernemers, in één dag door de belangrijkste stappen, die zorgen voor een ijzersterk fundament onder jouw programma. Op die manier ga jij naar huis met een duidelijk actieplan én weet je precies hoe jij veranderingen teweeg gaat brengen bij jouw klanten!

Herken jij je hierin?

 • Je agenda zit vol met werk voor klanten, je zou niet weten waar je de tijd vandaan moet halen om aan je online programma te werken.
 • Je twijfelt of het online ondernemen wel voor jou is weggelegd. Moet je niet gewoon genoegen nemen met hoe het nu is?
 • Je wilt niet de zoveelste in jouw vakgebied zijn die een programma lanceert dat precies lijkt op dat van die andere ondernemers. Maar je weet niet hoe je ervoor kan zorgen dat jouw programma écht uniek wordt.
 • Iedere keer dat je met je programma aan de slag gaat, krijg je het benauwd van alle mogelijkheden en keuzes die je moet maken. Je hebt veel kennis in jouw vakgebied, maar het maken van een online programma is een vak apart.
 • Je bent gaan ondernemen omdat je meer vrijheid wilde. Maar nu je een tijd ondernemer bent, ervaar je die vrijheid helemaal niet!
 • De plannen voor dat online programma liggen er, hij komt alleen niet van de grond.
 • Het kost je veel te veel tijd om uit te zoeken wat je allemaal moet doen om dat programma te maken. Het liefste heb jij iemand die jou precies vertelt hoe je het moet doen.

Wat als het ook anders kan?

 • In je agenda is genoeg tijd en ruimte voor wat jij belangrijk vindt. Tijd die je kan besteden aan de ontwikkeling van je bedrijf, aan het beoefenen van een sport of hobby of waarin jij tijd voor je familie hebt.
 • Je hebt een online programma draaien waarmee je echt impact maakt. Terwijl jij van het leven geniet, maken jouw klanten een transformatie door!
 • Je hebt een online programma waar je mega-trots op bent! Je weet het zeker: online ondernemen is ook voor jou weggelegd!
 • Jouw programma is onderscheidend en past bij wie jij bent als ondernemer. Geen dertien-in-een-dozijnvideo’s of standaard vragen. Nee, zowel de theorie als de opdrachten worden op jouw eigen manier gebracht en zetten de deelnemer écht in de actiestand.
 • Het maken van je online programma kost je geen moeite, door de structuur die ik je bied. Ik leid je de weg door alle stappen en keuzemogelijkheden heen, zodat het creëren van je programma ineens heel logisch en behapbaar wordt!
 • Hierdoor gaat het opnemen van de video’s en het creëren van je programma een stuk sneller. Daarmee bespaar je heel veel tijd. Tijd waarin jij mensen kan helpen en geld kan verdienen!

IMPACT MAKEN TERWIJL JIJ VRIJHEID ERVAART

Na het volgen van de livedag Creëer je online programma heb jij helemaal helder hoe jij jouw online programma wilt gaan maken. Je doelgroep is bepaald, het doel gesteld en je hebt tot in detail bepaald hoe jouw klanten dat doel gaan bereiken. Hierdoor weet jij zeker dat jij een programma gaat ontwikkelen dat staat als een huis! Een programma dat zorgt voor meer ruimte in je agenda. Op die manier ervaar jij weer vrijheid in je ondernemerschap en kun jij je tijd besteden aan wat voor jou belangrijk is: je vrienden, je familie en jijzelf!

Wat levert het je op?

Als wij samen aan het werk gaan, dan doe je jezelf een heel groot cadeau. Met deze samenwerking kan jij je programma namelijk in veel minder tijd gaan creëren. En hoe sneller je jouw programma hebt staan, hoe sneller jij het kan verkopen!

Concreet levert het jou het volgende op:

 • Een online programma dat inhoudelijk staat als een huis en waar je supertrots op bent!
 • Een programma dat ervoor zorgt dat jouw klanten een transformatie kunnen doormaken.
 • In jouw programma geen saaie video’s! Je weet precies hoe jij de kennis het beste kan gaan overbrengen.
 • Je weet welke stappen je moet zetten voor de techniek van jouw online programma.
 • Opdrachten die jouw klanten in de actiestand zetten. Want actie is nodig om tot een echte transformatie te komen!
 • Je kan gebruik maken van mijn uitgebreide netwerk aan specialisten op het gebied van techniek en marketing.

 

 

“Voor het Boost je Instastrategie programma schakelde ik de hulp in van Renate. Wat fijn om met haar te werken! Ze zorgde ervoor dat ik een waardevol programma neer heb gezet voor mijn klanten. Dat ik het niet groter maakte dan het moet zijn. Het programma was nooit zo waardevol geworden wanneer ik het zelf had gedaan. Ik heb alle kennis in huis, maar hoe zorg ik dat ik dit overbreng? En hoe zorg ik ervoor dat de ondernemers in mijn programma dit ook daadwerkelijk leren? Dat is namelijk het belangrijkste! Renate zorgt ervoor dat iedere module verschillende leeraspecten heeft en denkt mee over welke vorm het beste past. Niet standaard een video met een werkboek. Ik ben zo blij! Deze samenwerking met Renate zorgde ervoor dat ik dit programma met houvast kon maken. De resultaten van mijn klanten zijn heel mooi en dat is wat telt. Een aanrader wanneer je een programma neer gaat zetten!”

Angela Lodder

Instastrateeg, angelalodder.nl

Over Renate

Leren en anderen iets leren. Dat is een van mijn allergrootste drijfveren, al sinds ik op de basisschool zit. Ik vind het dan ook een prachtige ontwikkeling dat je geen onderwijsinstelling meer nodig hebt om nieuwe kennis op te doen, maar dat je ook op andere plekken iets nieuws kan leren.

Dit biedt jou als ondernemer tal van mogelijkheden! Je kunt je kennis delen in e-books, via blogs, vlogs, podcasts. Maar wil je dat jouw klanten echt een transformatie doorgaan? Dan heb je toch iets meer nodig. Een online programma is hier heel erg geschikt voor! Bovendien zorgt het voor meer ruimte in je agenda, het is een hele andere manier van werken.

Als specialist in online programma’s is het mijn missie om ondernemers te laten ervaren dat ondernemen ook op jouw voorwaarden kan. Dat er tijd over kan blijven voor je gezin, je passies of om te reizen. Een online programma is een prachtig middel om die vrijheid te bereiken. En dat kan allemaal zonder dat je hoeft in te leveren op de impact die je maakt!

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag? Misschien staat ie hier tussen!
Waar en wanneer is de livedag?

Op dit moment heb ik nog geen nieuwe datum geprikt voor de volgende livedag. Heb je interesse? Schrijf je dan in voor de wachtlijst, dan laat ik het jou als eerste weten wanneer er een nieuwe datum bekend is!

Wat is de investering voor deze livedag?

Voor deze eerste livedag is de investering €397,- euro ex. btw. Deze prijs geldt alleen voor deze eerste keer!

Voor wie is de livedag geschikt?

Deze livedag is geschikt voor ondernemers die al een idee hebben voor een online programma, maar nog niet toe zijn gekomen aan het uitwerken van dat idee. Wil je wel een online programma, maar is jouw idee nog niet concreet gegnoeg? Boek dan, voorafgaand aan de livedag, een brainstormsessie bij mij, dan gaan we eerst aan de slag met het brainstormen over een geweldig idee.

Help je ook bij de techniek?

Tijdens de livedag komt het onderdeel techniek zeker ter sprake! Aan de hand van jouw ideeën en wensen geef ik je advies over de verschillende mogelijkheden. Op die manier kun je goed kiezen welk platform het beste bij jou past.

Helpen bij de techniek doe ik niet. Wel heb ik een uitgebreid netwerk van specialisten in technische VA’s. Ik kan je dus altijd met iemand in contact brengen die jou met het technische stuk kan helpen.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Via het contactformulier kun je me een berichtje sturen. Of stuur even een DM via Instagram.

Ben je erbij op de volgende livedag?

Het lijkt me superleuk om jou op de eerstvolgende livedag te zien. Ik weet zeker dat je daarna vol inspiratie en enthousiasme aan de slag gaat met het creëren van je online programma! Je kunt laten weten dat je interesse hebt in de livedag door onderstaand formulier in te vullen. Ik houd jou dan als eerste op de hoogte van nieuwe datums!

Ik heb interesse in de livedag!

Schrijf je hierin voor de wachtlijst van de volgende livedag! Zodra ik een nieuwe datum heb geprikt, ben jij de eerste die de mogelijkheid krijgt om zich in te schrijven!

Ik kan op de volgende dagen: