Selecteer een pagina
Tekstschrijver Renate van Klinken

Brainstormsessie

Van vaag plan naar superconcreet idee voor jouw online programma!

Als coach of kennisondernemer help jij jouw klanten met veel liefde en plezier. Je geniet hier ook van, maar toch knaagt er iets. Je zou het liefst nog veel meer impact willen maken, maar er zitten nu eenmaal niet meer uren in een dag. Je zit wel eens te denken aan het starten met een online programma. Bij vlagen heb je hier wel honderd ideeën voor. En vervolgens is het weer windstil en gebeurt er niks. Wat is nou écht een goed idee voor jouw online programma?

Van uurtje factuurtje naar online ondernemen

Om je heen zie je steeds meer ondernemers de overstap maken naar het online ondernemen. En eerlijk gezegd, zelf zou je dat ook wel willen. Maar je weet gewoon niet hoe je jouw kennis moet omzetten in een online of groepsprogramma. Wat is nu écht een goed onderwerp? Je blijft maar in cirkeltjes denken en komt er zelf niet uit.

Herken jij je hierin?

 • Je bent al ondernemer en wilt graag de stap zetten naar het online ondernemen. In deze wereld ben je nog nieuw, je hebt geen idee waar je rekening mee moet houden.
 • Je hebt bakken met kennis, maar je vindt het lastig om dit om te zetten in een opzet voor een online programma. Je bent bang de plank mis te slaan.
 • Je hoofd loopt over van de ideeën, maar het lukt je niet om een concreet idee uit te kiezen voor een online programma.
 • Je komt niet verder. Het denken aan een online programma kost je veel tijd, maar doordat je in cirkeltjes blijft denken onderneem je geen echte actie.
 • Je hebt maar weinig tijd. Dus echt even stilstaan bij je ideeën en wensen vind je lastig.

Tijdens de brainstormsessie nemen we echt even de tijd om met jouw plannen en ideeën aan de slag te gaan. Ik breng orde aan in al jouw gedachten, leg vingers op zere plekken en zie waar jouw ogen van gaan stralen. Hierdoor vangen we tijdens deze sessie het idee waar jouw hart sneller van gaat kloppen, zodat jij na de sessie écht aan de slag kan!

 

Na deze brainstormsessie

 • heb je een concreet idee voor jouw online programma;
 • weet je wat je wilt gaan maken, zodat je ook eindelijk actie kan gaan ondernemen;
 • is er structuur aangebracht in jouw plannen en ideeën;
 • heb je jouw idee in heldere bewoordingen op papier staan;
 • weet je welke vervolgstappen je te zetten hebt.

Binnen een uur een concreet idee voor jouw online programma!

Dit is wat je kunt verwachten van een brainstormsessie

Tijdens een brainstormsessie gaan wij een uur aan de slag met jouw gedachten over en ideeën voor een online programma. Ik stel je heel veel vragen, waardoor je echt even aan het denken wordt gezet. Ik luister heel goed naar wat je zegt. Hierdoor breng ik structuur aan in jouw gedachten en hebben we aan het eind van dat uur een geweldig idee voor een online programma. Een idee dat past bij jouw visie als ondernemer en ook bij jouw manier van ondernemen. Na afloop ontvang je jouw idee uitgewerkt in een pdf-bestand.

Wat levert het je op?

Samen aan de slag gaan levert je meer op dan alleen een concreet idee voor jouw online programma

De brainstormsessie levert jou het volgende op:

 • Een concreet idee voor een fantastisch online programma;
 • Een idee dat past bij jouw manier van ondernemen en bij jouw missie en visie;
 • Heel veel inspiratie, je kan ervan uitgaan dat de ideeën de dagen na de brainstormsessie stromen!

Voor de brainstormsessie had ik zelf al regelmatig nagedacht over een online programma, maar ik liep vast in mijn eigen overtuigingen. Zo dacht ik dat ik 24/7 beschikbaar moet zijn voor mijn cliënten en dat ik verantwoordelijk ben om mijn cliënt tot de kern te laten komen. Tijdens ons gesprek kreeg ik allereerst het inzicht dat dit helemaal niet nodig is, en dat er ook best mensen zijn die juist heel graag ZELF aan de slag willen.

Tijdens de brainstormsessie was Renate heel kordaat en dacht ze goed mee. Ze bracht me op nieuwe inzichten en ideeën en ze wist mijn ideeën heel goed samen te vatten. Ze was eerlijk, reflecterend en confronterend op een heel goede manier. Ook werkte het heel aanstekelijk dat ze zelf ook helemaal enthousiast werd van het idee waar we uiteindelijk op uitkwamen!

Deze brainstormsessie is een echte aanrader voor ondernemers die zijn vastgelopen in het ontwerp van hun programma, die niet meer weten hoe nu verder. Ook als je meer structuur nodig hebt of je idee echt concreet wilt maken, is deze sessie een enorme aanrader!

Anita Borsje

Life- en loopbaancoach, dekerncoach.nl

Over Renate

Vanaf mijn 22e ben ik altijd in loondienst geweest. Ik had leuke banen, minder leuke banen… Maar uiteindelijk liep ik altijd tegen hetzelfde obstakel aan. Ik wilde dingen anders en dat kon niet. Ook snapte ik nooit hoe een mens uit de voeten kon met slechts 25 vakantiedagen. Ik redde dat nooit!

Dat laatste probleem loste ik tijdelijk op door in het onderwijs te gaan werken. Met heel veel plezier heb ik les gegeven in het voortgezet onderwijs en het mbo. Daar ontdekte ik mijn superpower: ik ben steengoed in het creëren van leerproducten! Omdat ik daar in mijn werk te weinig mee kon doen, begon ik voor mezelf. 

Als specialist in online programma’s is het mijn missie om ondernemers te laten ervaren dat ondernemen ook op jouw voorwaarden kan. Dat er tijd over kan blijven voor je gezin, je passies of om te reizen. Een online programma is een prachtig middel om die vrijheid te bereiken. En dat kan allemaal zonder dat je hoeft in te leveren op de impact die je maakt!

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag? Misschien staat ie hier tussen!
Hoe plan ik een brainstormsessie in?

Dat is heel eenvoudig: hieronder plan je via Calendly een brainstormsessie in. Daarna ontvang je van mij een bevestiging per e-mail en in een aparte mail de factuur. Na betaling is de boeking van je brainstormsessie definitief.

Wat is de investering voor deze sessie?

De brainstormsessie is normaal gesproken €149,- euro, maar in verband met Black Friday betaal je tot en met zondag 28 november slechts €87,- euro!

Voor wie is deze brainstormsessie geschikt?

Dit traject is geschikt als jij wel aan de slag wilt met een online programma, maar jouw idee nog niet concreet is. Weet jij wel al wat voor een programma je wilt maken en wil je hier hulp bij? Dan is mijn traject ‘Creëer je online programma’ een goeie!

Mijn vraag staat er niet tussen.

Neem in dat geval contact met me op. Dan bespreken we je vraag via e-mail!

Gaan we samen aan de slag? Plan hieronder je brainstormsessie in!