Renate van Klinken
Jouw SPECIALIST IN les- en cursusmateriaal

Het leren van iets nieuws maakt het leven interessanter en leuker. Ik lever graag een bijdrage aan dat leerproces, door jou te helpen met de inhoud van je leerproducten. zo kan ik je helpen bij het maken van je online training of programma, maar ook bij het schrijven van je e-book.

 

Wat ik doe

Nieuwe training

Ik help jou bij het ontwikkelen van jouw online training of programma. Samen bouwen we de training van de grond af aan op, zodat je training staat als een huis.

Bestaande training

Je training bestaat al een tijdje, maar je weet dat het nog wel beter kan. Toch weet je zelf niet goed wat je allemaal zou kunnen verbeteren. Ik neem jouw training onder de loep, zodat jij met een concreet actieplan aan de slag kan.

k

Teksten

Heldere teksten met een duidelijke boodschap. Zag iedere leertekst er maar zo uit! Mijn achtergrond als docent Nederlands maakt mij de perfecte tekstschrijver voor de teksten van jouw online programma of training.

 

 

 

k

Redactie e-book

Voor veel van jouw toekomstige klanten is je e-book de eerste kennismaking met je bedrijf, het is je visitekaartje. Je wilt daarmee dus écht een goede indruk mee achterlaten. Ik zet graag de puntjes op jouw e-book.

 

 

 

Hulp nodig met het maken van dé training voor jouw doelgroep?