Selecteer een pagina
Tekstschrijver Renate van Klinken

Strategiesessie

De perfecte eerste stap op weg naar jouw fantastische opleiding

of online programma!

Supertof dat jij aan de slag wilt met het creëren of verbeteren van een online programma, opleiding of ander leertraject! Als ambitieuze ondernemer is dit een prachtige volgende stap en speciaal voor jou bied ik deze gratis strategiesessie aan.

Tijdens deze strategiesessie...

bespreken we jouw plannen. We hebben het over jouw ideale programma, jouw toekomstdroom. Ik stel je heel veel vragen, waardoor je zult merken dat de inspiratie heel snel gaat stromen. En ik laat je niet weggaan zonder je minimaal twee hele concrete actiepunten mee te geven. Zo weet je zeker dat je na ons gesprek echt aan de slag gaat met jouw online programma.

Jij bent een ambitieuze kennisondernemer met een prachtig bedrijf. Maar je weet dat er meer in zit.

Je bent een ondernemer met een goedlopend bedrijf, een bedrijf waar je trots op bent. Het ondernemen heb je onder de knie, daarin heb jij je weg gevonden. Toch voel je dat je iets wilt veranderen. Want de hoeveelheid klanten die jij kan helpen, die is beperkt.

Het liefst zou je iedereen van dienst zijn, iedereen helpen. Want je weet dat jij jouw klanten echt veel kan brengen en leren. Maar hoe je dat op een manier die bij je past én die ook nog eens echt impact maakt?

Je ziet steeds meer andere ondernemers online programma’s, groepstrajecten of zelfs hele opleidingen aanbieden. En misschien heb je zelf ook al wel plannen. Maar je merkt dat het niet van de grond komt, je weet niet goed hoe te beginnen. Bovendien kost het ontwikkelen van zo’n programma toch behoorlijk wat tijd. En tijd is schaars, de tijd die je hebt wil je goed besteden en niet in cirkeltjes blijven denken zonder een steek verder te komen.

 

Deze strategiesessie is voor jou als:

  • je een online programma, opleiding of groepstraject wilt waarmee je echt een verandering teweeg brengt bij jouw klanten;
  • jij al een bloeiend bedrijf hebt, maar je verlangt naar meer. Meer klanten helpen, meer ruimte in je agenda, meer ondernemen op je eigen voorwaarden.
  • je de tijd vrij kan en wil maken om de komende tijd iedere week aan jouw programma te werken.

'Never do anything by halves if you want to get away with it. Be outrageous. Go the whole hog. Make sure everything you do is so completely crazy it’s unbelievable.’

Uit Matilda - Roald Dahl

Dit is wat je kunt verwachten van een strategiesessie

Tijdens de strategiesessie nemen we de tijd om met jouw plannen en ideeën aan de slag te gaan. Ik breng orde aan in jouw gedachten, leg vingers op zere plekken en zie waar jouw ogen van gaan stralen. Hierdoor weet ik zeker dat je aan het eind van het gesprek bomvol inspiratie zit. Daarnaast zorg ik ervoor dat je sowieso twee superconcrete tips krijgt, zodat jij weet welke stappen jij na ons gesprek te zetten hebt.

En maak je geen zorgen: dit gesprek is geheel vrijblijvend. Ik vertel je uiteraard aan het eind kort wat ik voor je zou kunnen betekenen bij het creëren of verbeteren van je programma, maar je zit nergens aan vast!

 

Bedankt voor het meedenken en het sorteren van alles in mijn hoofd. Knap hoe je snel lijnen ziet in bepaalde onderwerpen en deze vorm geeft voor een mogelijke cursus. In krap 45 minuten heb je iets waar ik denk ik al een jaar over nadenk in een format gegoten, waar ik mee aan de slag kan.

Lian de Snoo-van Zon

Schrijfcoach en copywriter, Juffrouw Taal

Ik heb mijn sessie met Renate als heel prettig ervaren, omdat ze in een paar vragen mijn vuur wist aan te wakkeren. Renate bracht helderheid in m’n hoofd, door de vragen die ze stelt. Hierdoor ontstaat er ruimte voor de inhoud en de passie. Een strategiesessie met Renate is een aanrader voor ondernemers die twijfelen of een programma maken iets voor hen is. Het helpt met het scherp krijgen van hun wensen en wat ze er mogelijk uit gaan halen.

Iris Plaat

Holistisch mama trainer

Over Renate

Leren en anderen iets leren. Dat is een van mijn allergrootste drijfveren, al sinds ik op de basisschool zit. Ik vind het dan ook een prachtige ontwikkeling dat je geen onderwijsinstelling meer nodig hebt om nieuwe kennis op te doen, maar dat je ook op andere plekken iets nieuws kan leren.

Dit biedt jou als ondernemer tal van mogelijkheden! Je kunt je kennis delen in e-books, via blogs, vlogs, podcasts. Maar wil je dat jouw klanten echt een transformatie doorgaan? Dan heb je toch iets meer nodig. Een online programma is hier heel erg geschikt voor! Bovendien zorgt het voor meer ruimte in je agenda, het is een hele andere manier van werken.

Als specialist in online programma’s is het mijn missie om ondernemers te laten ervaren dat ondernemen ook op jouw voorwaarden kan. Dat er tijd over kan blijven voor je gezin, je passies of om te reizen. Een online programma is een prachtig middel om die vrijheid te bereiken. En dat kan allemaal zonder dat je hoeft in te leveren op de impact die je maakt!

Enthousiast? Plan hieronder je strategiesessie in!