Selecteer een pagina

10 essentiële vragen om jezelf te stellen bij het creëren van een online programma

 

Jij wilt aan de slag met je online programma en je hebt wel 100 ideeën! Maar hoe zorg je er nu voor dat je echt een steengoed programma in elkaar zet? En niet alleen steengoed, maar ook nog eens leuk om te volgen, uniek, passend bij wie jij bent, et cetera…

Met deze download zet je een mooie eerste stap! Door 10 vragen te beantwoorden zet jij de basis van jouw online programma neer. Zodat jij daarna kan gaan bouwen op een fantastisch fundament. 

Op naar meer vrijheid in jouw onderneming, op een manier die echt bij jou past!

foto met cover van de download '10 essentiële vragen om jezelf te stellen bij het creëren van een online programma'

Deze download is voor jou als:

  • jij de stap wilt zetten naar online ondernemen;
  • je geen flauw idee hebt hoe je moet beginnen met het creëren van je online programma;
  • als je snel meer wilt weten over het maken van online programma’s.
  • je geen 13-in-een-dozijn wilt, maar een programma dat echt bij jou past.

Na het werken met deze vragenlijst:

  • heb jij helder wie jij gaat helpen met jouw online programma;
  • heb jij bepaald wat de deelnemers gaan bereiken als ze met jouw programma aan de slag gaan;
  • weet je precies welke stappen jij te zetten hebt op weg naar dat programma;
  • kan jij gaan creëren!

 

 

 

Ik wil aan de slag met mijn online programma!

Wil jij dat online programma maken waarmee je jezelf onderscheidt van de rest? Om op die manier jouw doelgroep verder te helpen? Vul dan hier je gegevens in. Oh, en laat me ook weten of je alleen de download of ook mijn maandelijkse inspiratiemail wilt ontvangen!

Download '10 essentiële vragen'
Inspiratiemail

Ik denk dat bijna iedereen die het (briljante!) plan heeft opgevat om een online programma te gaan maken, tegen hetzelfde aan loopt: overwhelm. Zo veel te vertellen, maar waar begin je? En hoe maak je van die berg aan kennis iets waar een ander daadwerkelijk stappen mee gaat maken? De vragen die Renate stelt, helpen om je creatieve brein een beetje tot rust te brengen en af te pellen tot waar het om gaat. Ze maakt het proces heel praktisch en concreet, waardoor het behapbaar wordt. En ik heb weer een vriendelijke stok achter de deur gekregen, dank Renate!

Antje Veld

Schrijfcoach

Mijn onderwerp voor een online programma is heel duidelijk. Door de vele dingen die erbij komen, zie ik ook door de bomen het bos niet meer. Deze 10 vragen helpen echt om het een en ander inzichtelijk te krijgen voor je onlineprogramma  Wil je aan de hand van 10 eenvoudige (of toch niet zo eenvoudige) vragen een start maken voor je online programma? Dan zijn deze vragen zeker wat voor jou!

Mariëlle

Rouw- en verliesbegeleider, Voor en tegenspoed

Als werkboekenontwerper voor online programma’s weet ik hoe belangrijk het is om een stevige basis te hebben staan. Met de vragen die Renate stelt, word je tot dieper nadenken aangezet. Wat resulteert in een duidelijk plan. Zodra die basis namelijk staat kun je aan de slag met het uitwerken van die inhoud. Doordat je al zo goed weet wat je wil gaan bereiken gaat dat een stuk makkelijker. Vervolgens is het ontwerpen van je werkboek ook eenvoudiger omdat je duidelijk hebt wat de klant moet doorlopen en je het werkboek zo strategisch kunt vertalen tot een professioneel ontwerp. Als je een sterk programma wilt opzetten is deze download zeker een aanrader!

Suzanne van Beek

Grafisch Vormgever

Ik wil aan de slag met mijn online programma!

Wil jij dat online programma maken waarmee je jezelf onderscheidt van de rest? Om op die manier jouw doelgroep verder te helpen? Vul dan hier je gegevens in. Oh, en laat me ook weten of je alleen de download of ook mijn maandelijkse inspiratiemail wilt ontvangen!

Download '10 essentiële vragen'
Inspiratiemail