Grandioze teksten voor jouw online training

Vind jij het lastig om de teksten van jouw online training of programma te schrijven? Ik neem jouw dit graag uit handen!

Het plan van jouw training of programma ligt klaar, nu de uitvoering nog! En dat blijkt lastiger te zijn dan je van tevoren dacht. Een tekst voor je website of sociale media schrijven blijkt toch echt anders dan het schrijven van een goede leertekst. Je worstelt van writer’s block naar writer’s block en ondertussen nadert de dag dat jouw training echt af moet zijn.

Je hebt helder welke informatie en opdrachten jij wilt gaan delen in jouw online training. Ook ben je begonnen met het opnemen van de video’s, want vertellen over jouw vakgebied gaat je supergoed af. Maar je wilt dat jouw training niet alleen uit video’s bestaat. Toch lukt het je maar niet om de teksten te schrijven.

Ook het uitwerken van de opdrachten kost je meer tijd dan je van tevoren dacht.  Die opdrachten moeten jouw deelnemers namelijk wel écht aan het werk zetten en dat blijkt lastige dan dat je van tevoren dacht. Je wilt iets neerzetten wat écht goed is, zodat je zeker weet dat mensen ermee geholpen zijn. Maar hoe krijg je dat toch op papier?

Herken jij je hier in?

  • Je hebt een plan gemaakt voor je online training en ook ben je al begonnen met de sales. Die training moet dus écht af, want over enkele weken verwachten de deelnemers ermee te kunnen beginnen!
  • Het opnemen van de video’s lukt je nog wel, maar het schrijven van de teksten vind je echt heel lastig. Daardoor kost het je heel veel tijd, die je liever besteedt aan andere dingen.
  • Je bent onzeker over hoe je een goede leertekst moet schrijven. Je wilt dat die echt bijdraagt aan het leerproces van je deelnemers: op lange, saaie teksten zit je niet te wachten.
  • Je hebt wel ideeën voor opdrachten, maar ze moeten wel nog uitgewerkt worden. Je zou het fijn vinden als iemand hier met een frisse blik naar kan kijken.

Wie ben ik?

Als docent Nederlands op een mbo-opleiding was het niet altijd makkelijk om mijn studenten te motiveren. De methodes spraken vaker niet dan wel aan en dat stond de motivatie van de studenten echt in de weg. Ik ontdekte toen dat de lessen veel beter, leuker en leerzamer waren als ik zelf lesmateriaal ontwikkelde.

Daarom help ik jou met alle liefde bij het schrijven van de teksten en het uitwerken van de opdrachten voor jouw online programma, training of cursus. Op die manier weet jij zeker dat de inhoud van jouw programma goed op papier wordt gezet en kun jij je focussen op het contact met jouw potentiële klanten en het opnemen van de video’s.  

 

Tekstschrijver Renate van Klinken

Dit wil jij bereiken

Je bent een ondernemer met een missie: het is jouw doel om zoveel mogelijk mensen te helpen!

De teksten en opdrachten in jouw online programma moeten staan als een huis.

Je wilt dat alle onderdelen uit jouw programma mooi met elkaar samenhangen. De teksten sluiten aan op de video’s en worden ondersteund met de juiste afbeeldingen. 

De opdrachten in jouw programma zetten aan tot actie, zodat jouw deelnemers écht aan de slag gaan met de opgedane kennis. Want aan kennis die niet in de praktijk wordt gebracht, heb je niks, noppes, nada!

“Een paar maanden geleden startte ik met een online programma. Een programma dat inhoudelijk helemaal in m’n hoofd zat, maar het lukte me niet goed om het ook op papier te krijgen. Het kostte me enorm veel tijd en moeite.

Op een gegeven moment zag ik Renates naam voorbij komen op Instagram en heb ik contact met haar opgenomen, want zij bood precies aan wat ik nodig had. Ik heb zelf echt geen oog voor detail en daarom is het extra lekker dat ik (voor mijn gevoel) alles uit mijn hoofd neer kan kladden en dat zij er structuur in aanbrengt. Ook houdt ze me scherp, door kritische vragen te stellen en mee te denken.

Renate werkt erg gestructureerd, toen we de samenwerking startten, stelde ze voor om met deadlines voor de verschillende modules te werken. Dit zorgt voor veel duidelijkheid. Ook reageert ze altijd snel en pakt ze alles goed op.

Zodra ik met Renate ging samenwerken heb ik aan iedereen die het hoorde rondgebazuind dat ze bestaat en wat ze doet, zo blij was ik met haar. Renate biedt een superhandige dienst aan voor heel veel ondernemers. Daarnaast is haar manier van werken dus erg prettig en denkt ze graag mee.”

Mieke Kuilman

Business Coach, Social Sales Academy

VIP-traject ‘Grandioze teksten voor jouw online programma’

Laten we kennismaken!