Jouw training vanaf de basis

Vind jij het lastig om je kennis en kunde om te zetten in een online training of programma? Samen bouwen we jouw training inhoudelijk van de grond af aan op, met als resultaat een programma dat staat als een huis.

Het maken van een online training is een tijdrovende klus, die soms best ingewikkeld kan zijn. Je hebt veel kennis en kunde in jouw vakgebied, maar het maken van een programma is toch echt weer een vak apart. Je hebt geen zin om maar wat aan te modderen met je online training, je zet liever iets neer waarvan je zeker weet dat het goed is!

Je bent al een tijdje ondernemer en je helpt anderen met jouw kennis, bijvoorbeeld als coach. Liever zou je nog meer mensen helpen, maar dat is helaas niet mogelijk, daarvoor kom je tijd tekort. Je weet dat een online programma een manier is om meer klanten in één keer te helpen. Maar het opzetten daarvan kost ook weer veel tijd, vooral omdat je geen idee hebt hoe je moet beginnen. 

Als je een beetje op mij lijkt, dan houd je er niet van om half werk af te leveren. Je wilt iets neerzetten wat écht goed is, zodat je zeker weet dat mensen ermee geholpen zijn. Alleen een paar video’s met een werkboek is niet voldoende, maar wat dan wel?

Herken jij je hier in?

  • De plannen voor die online training liggen er, hij komt alleen niet van de grond.
  • Je agenda zit vol met werk voor klanten, je zou niet weten waar je de tijd vandaan moet halen om aan je online training te werken.
  • Het kost je veel te veel tijd om uit te zoeken wat je allemaal moet doen om die training te maken. Het liefste heb jij iemand die jou precies vertelt wat je moet doen.
  • Je weet niet goed hoe je het aan moet pakken. Je hebt veel kennis in jouw vakgebied, maar het maken van een online training is een vak apart.

Wie ben ik?

Als docent Nederlands op een mbo-opleiding was het niet altijd makkelijk om mijn studenten te motiveren. De methodes spraken vaker niet dan wel aan en dat stond de motivatie van de studenten echt in de weg. Ik ontdekte toen dat de lessen veel beter, leuker en leerzamer waren als ik zelf lesmateriaal ontwikkelde.

De kennis en ervaring die ik in het onderwijs heb opgedaan, breng ik met veel liefde en enthousiasme op jou over. Ik word er helemaal warm van als wij jouw kennis en kunde in een goede cursus of training kunnen omzetten. Want anderen nieuwe dingen leren, dat is toch een van de mooiste dingen die er is? 

 

Tekstschrijver Renate van Klinken

Dit wil jij bereiken

Je bent een ondernemer met een missie: het is jouw doel om zoveel mogelijk mensen te helpen!

Je wilt meer tijd en ruimte in je agenda, je bent niet gaan ondernemen om vijf dagen per week van 9 tot 5 volgepland te zitten!

Van dat geweldige idee een online cursus maken, dát is jouw volgende stap!

“Voor het Boost je Instastrategie programma schakelde ik de hulp in van Renate. Wat fijn om met haar te werken! Ze zorgde ervoor dat ik een waardevol programma neer heb gezet voor mijn klanten. Dat ik het niet groter maakte dan het moet zijn. Het programma was nooit zo waardevol geworden wanneer ik het zelf had gedaan. Ik heb alle kennis in huis, maar hoe zorg ik dat ik dit overbreng? En hoe zorg ik ervoor dat de ondernemers in mijn programma dit ook daadwerkelijk leren? Dat is namelijk het belangrijkste! Renate zorgt ervoor dat iedere module verschillende leeraspecten heeft en denkt mee over welke vorm het beste past. Niet standaard een video met een werkboek. Ik ben zo blij! Deze samenwerking met Renate zorgde ervoor dat ik dit programma met houvast kon maken. De resultaten van mijn klanten zijn heel mooi en dat is wat telt. Een aanrader wanneer je een programma neer gaat zetten!”

Angela Lodder
Contentexpert

Adviestraject ‘creëer jouw online programma

Laten we kennismaken!