Til jouw training naar een hoger niveau

Je online training of programma loopt al een tijdje en hoewel je er in het begin heel tevreden over was, heb je toch het gevoel dat het beter kan. Maar hoe leg je nu de vinger op de zere plek?

Het goede nieuws: die zere plek hoef je niet zelf te zoeken! Doordat jij jouw programma zelf gecreëerd hebt, zit je er zo dicht op dat het lastig is om te zien wat er goed is en wat er nog beter kan. Tijd dus om een ander eens met een kritische blik naar jouw training te laten kijken. Goed nieuws, ik doe dat met heel veel liefde, plezier en deskundigheid voor je!

Jouw online cursus, programma of training staat al een tijdje en het loopt best aardig. Desondanks heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Want inmiddels ben jij ook weer een stuk verder; je hebt veel nieuwe kennis en ervaring opgedaan. Daarnaast zijn er volop nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied en je vindt het heel belangrijk dat jouw training helemaal up-to-date is.

Zomaar wat nieuwe modules maken zie je niet zitten, want je wilt natuurlijk wel dat deze nieuwe informatie mooi leidt naar het doel dat jij ooit voor jouw deelnemers hebt gesteld. Maar wat is dan handig om te doen?

Herken jij je hier in?

 • Je hebt al een tijdje niet naar jouw online training omgekeken. Hij loopt best goed, maar eigenlijk zou een update geen kwaad kunnen.
 • Er zijn ontwikkelingen binnen jouw branche die ervoor zorgen dat je training bijgewerkt moet worden. Als er dan toch nieuwe informatie bijkomt, wil je de rest eigenlijk ook wel verbeteren.
 • Je bent niet meer tevreden over de filmpjes en teksten die jij destijds gemaakt hebt. Op dat moment was het helemaal goed, maar je bent niet meer de persoon die jij was toen jij je training maakte. Jouw training voelt als een jas die niet meer zo lekker zit.
 • Je wéét dat jouw programma naar een hoger niveau kan, je weet alleen niet hoe je het aan moet pakken.

  Wie ben ik?

  Als docent Nederlands op een mbo-opleiding was het niet altijd makkelijk om mijn studenten te motiveren. De methodes spraken vaker niet dan wel aan en dat stond de motivatie van de studenten echt in de weg. Ik ontdekte toen dat de lessen veel beter, leuker en leerzamer waren als ik zelf lesmateriaal ontwikkelde. 

  De kennis en ervaring die ik in het onderwijs heb opgedaan, breng ik met veel liefde en enthousiasme op jou over. Ik kijk dan ook graag met een kritische blik naar jouw online training, cursus of programma en geef jou alle tools in handen om je training naar een volgend level te tillen.

   

  Tekstschrijver Renate van Klinken

  Dit wil jij bereiken

  Jouw online programma is weer helemaal up-to-date en past bij de ondernemer die jij nu bent.

  Je weet precies welke kleine aanpassingen jij kan doen om je deelnemers nog eenvoudiger het doel te laten behalen.

  Je hebt een handig overzicht met tips en actiepunten, zodat je precies weet wat er nog verbeterd kan worden. 

  “Toen ik aan de slag ging met het maken van mijn online cursus kreeg ik  van een collega de tip om mijn cursus inhoudelijk te laten checken door Renate. Zij was erg te spreken over haar en ook ik werd enthousiast! Toen mijn cursus af was heb ik hem dus ook laten checken door Renate. Ik vond het heel fijn dat een leerdeskundige inhoudelijk keek naar wat ik gemaakt heb. Renate is superscherp en let op details die ik zelf over het hoofd zou zien. Door haar uitgebreide adviesrapport en adviesgesprek is mijn cursus nog waardevoller geworden. Er waren nog wat losse eindjes en door Renates advies staan nu ook de laatste puntjes op
  de i! Iedereen die iets maakt in de vorm van een cursus, e-book of online programma zou ik willen aanraden om het te laten checken door Renate, je eindproduct wordt er alleen maar waardevoller van!”

  Mariëlle de Kloet

  Weddingwriter, Weddingwriter Mariëlle

  “Toen Renate liet weten dat zij ook bestaande trainingen onder de loep neemt, twijfelde ik geen moment! Ik kan aan iedereen vragen wat ze van mijn online programma vinden, maar een expert kan hier zoveel meer over zeggen en dit ook goed onderbouwen. Ik zag het dan ook meteen als een optimalisatie van mijn aanbod. 

  Het adviesrapport en het gesprek dat ik met Renate had bevestigden dat ik goed op weg was en zaten tegelijkertijd bomvol tips hoe ik mijn programma eenvoudiger, aantrekkelijker en doelgerichter kan maken. Ik raad daarom iedereen met een online programma aan om het door Renate te laten doornemen. Ze geeft hele goede tips en kan het ook goed verwoorden. Daarnaast is het contact en het werken met Renate prettig!”

  Margreet Bronk

  HSP-coach, HSP Academie

  Adviesrapport ‘Jouw training naar een hoger niveau

  Laten we kennismaken!